DELIGHTFUL

DELIGHTFUL Where dessert dreams are made

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 759 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delightful. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 11:31 Echt super zonde van mn geld dit. Taart was droger dan de sahara, heb zo alles de prullenbak in gemieterd. Terwijl ik normaal enorm tegen verspilling ben, ik kreeg dit helaas echt niet weg.
3 jul 2022 om 20:36 Cookie dough met mascarpone met aardbeien besteld, kwam als een prutje aan. Mascarpone was ook niet los geleverd waardoor het helemaal gesmolten was. De wafels die ik besteld had waren ook taai en de doos zat aan de buitenkant vol met chocola.
28 jun 2022 om 10:20 Ik had 2 crêpes besteld allebei waren nog half bevroren of nouja zo leek het , daarnaast leek het gewoon alsof alles in de doos gestampt was, de chocolade saus zat overal zelfs aan de buitenkant van de doos, aardbeien lagen in een hoekje gegooid.
27 jun 2022 om 21:51 appeltaart was niet goed gebakken, het was nog deeg! voor de rest wel een lekker ijsje
25 jun 2022 om 20:15 Snel en de wafels waren lekker warm
25 jun 2022 om 12:23 Helaas telefonisch niet bereikbaar en bezorgtijd was 60 min. Verder was het eten lekker
21 jun 2022 om 19:55 Het ijs was echt heel lekker maar de cake was keihard, zeker niet vers en de cheesecake was een mini stukje uit de fabriek! Nooit meer dus!!!
21 jun 2022 om 0:41 Heerlijk! Bezorging duurde wat langer, toen ik erachteraan belde vertelde hij dat hij nét verse cake had gemaakt en dat het daarom wat langer duurde. Geen probleem natuurlijk, smaakte erg goed.
20 jun 2022 om 0:49 Waardeloos ! Milkshakes waren inmiddels warm bah. De rainbowcake leek wel of de restjes van de dag die bij elkaar waren gegooid. Nooit meer delightful voor mij na de zoveelste teleurstelling
9 jun 2022 om 15:41 Al vier keer iets besteld. Elke keer een lange bezorgtijd, maar een heerlijk zoet eten, prima in orde. Acai bowl, CYO wafels en milkshake geprobeerd, en daar komt vast nog meer bij.
3 jun 2022 om 12:50 Acaï bowl heel lekker
30 mei 2022 om 16:34 40 minuten te laat, niet lekker en zaak is onbereikbaar.