DELIGHTFUL DESSERTS BREDA

DELIGHTFUL DESSERTS BREDA Where dessert dreams are made

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 250 beoordelingen
28 feb 2020 om 8:36 Ik dacht in de avond een lekker toetje te bestellen. Een lekkere crêpe en bolletje ijs. Het liet 1,5 uur op zich wachten, en de crêpe was smakeloos en taai. Toen ik het restaurant na 40 minuten al wilde bellen waar m'n bestelling bleef waren zij onbereikb
28 feb 2020 om 0:49 3e keer dat bestelling of niet geleverd kon worden en in dit geval ipv 50 min 90 min later kwam, mistte wederom extra betaalde nutella saus en de wafel was echt nog niet gaar. Daarnaast lag de coockiedough op zijn kant in de besteltas en droop alles eruit
20 feb 2020 om 22:46 Maple syrup beter in een apart bakje erbij doen, want het trekt zo de wafel in, eer dat het op tafel staat.
14 feb 2020 om 21:53 Juiste bestelling na 3 uur nog steeds niet geleverd. 3x gebeld, 2x doorverbonden met Delightfull deserts Almere omdat Breda niet aannam. Hebben de klacht 2x doorgegeven, niet teruggebeld..
14 feb 2020 om 21:47 Eten is niet bezorgd terwijl dat tracker aan geeft van wel. Meermaals gebeld maar kregen alleen voicemail
4 feb 2020 om 22:31 Was erg lekker, maar erg weinig voor dat bedrag
25 jan 2020 om 10:23 Er zat een zwarte haar aan de binnenkant van de dop van de milkshake.... Verder nooit problemen
23 jan 2020 om 23:24 Ook al was de bezorging iets later heel netjes op de hoogte gesteld via de telefoon!
23 jan 2020 om 21:12 Het was heerlijk jammer dat ik geen nuttela erbij gekregen had waar ik om gevraagd had en sommige stukken van de wafel waren verbrand maarja voor de rest was het top. Het is zeker hervatbaar
23 jan 2020 om 8:06 Eten was weer heerlijk, maar omdat de bezorger het niet kon vinden was het een stuk later en dus de cookie dough te hard
23 jan 2020 om 7:55 Cookie dough warm? Klinkt lekker maar het was te warm gemaakt waardoor het hard was geworden. Als ik dat had gewild had ik wel een koekje besteld.. de cheesecake was wel lekker..
22 jan 2020 om 18:16 Super vriendelijke bezorger, snelle levering. Eten was goed warm en lekker. Wel iets prijzig.